Töltött kenyérhéj

Töltött kenyérhéj


Amikor a gyerkőc csak a kenyér belsejét hajlandó megenni, Te pedig nézel, hogy mit kezdj a kenyérhéjjal.. Profi Regenoros megtölti.. és már reggelizhetnek/vacsorázhatnak a felnőttek is! 2-4 szelet baconszalonna, de sonka vagy kolbász is kiváló hozzá, 1 szál újhagyma, vagy lilahagyma piros kápia vagy kaliforniai paprika 2-3 csík 2-4 tojás, 2 evőkanál zsír a sütéshez.
A baconszalonnát, paprikát apró kockára vágjuk, a hagymát felkarikázzuk. A tojást egy kis tálban felverjük, picit megsózzuk. A serpenyőben, amibe egyszerre 2 szelet kenyér elfér, megforrósítunk 1 evőkanál zsírt. Belehelyezzük a héjas kenyeret, a közepére rakjuk az összevágott szalonnát, hagymát és paprikát. Kicsit átmozgatjuk, hogy mindenütt érje az zsír, majd ráteszünk a tojást úgy, hogy a közöket kitöltse. 2-3 perc múlva az egész szeleteket lapáttal megfordítjuk, a másik oldalt is kicsit pirítjuk. Jó étvágyat! 

 


Üzenet küldése

  • *
  • *
  • *

Tetszett a cikk?

 

 

EgészségMagazinja cikk ajánló

További magazin cikkek »