Póréhagymás zöldborsó leves

PÓRÉHAGYMÁS ZÖLDBORSÓ LEVES
bármilyen diétához megfelelő 























Hozzávalók 4-6 személyre:
25 dkg fagyasztott zöldborsó
1 nagyobb póréhagyma (tisztítva mérve kb. 20 dkg)
2 dkg zsír
3 dkg fehér tönkölyliszt
8 dl húsalaplé/ zöldség alaplé
só
frissen őrölt fekete bors
2 dl kókusztejszín (cocomas)
a tálaláshoz:
tört csili
Elkészítés:
A borsót hagyjuk felengedni. A pórét megtisztítjuk, kb. 1/2 cm-es karikákra vágjuk. Vastag aljú lábasba felhevítjük a zsiradékot, pár percig dinszteljük rajta a pórét. Meghintjük a Fehér tönköly liszttel, tovább pirítjuk, majd felengedjük az alaplével. Felforraljuk, közben ízesítjük sóval és borssal. Hozzáadjuk a borsót, és készre főzzük. Végül belevegyítjük a kókusztejszínt, után ízesítjük, és pár percig rotyogtatjuk.
Tányérokba merjük, csilivel meghintjük.
Jó étvágyat kívánok 

Üzenet küldése
Tetszett a cikk?
EgészségMagazinja cikk ajánló

Holland csirke
Receptek, Főételek
Csirkecombok karfiollal, durumtésztával

Zeller krémleves kolbász chipsel
Receptek, Főételek
Nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető, finom, krémes leves

Póréhagymás zöldborsó leves
Receptek, Főételek
Bármilyen diétához fogyasztható

Töltött kenyérhéj
Receptek, Reggeli/Vacsora
Amikor a gyerkőc csak a kenyér belsejét hajlandó megenni, Te pedig nézel, hogy mit kezdj a kenyérhéjjal..

Miért diétázunk?
Életmód, Diéta
A helyes és egészséges étkezési kultúra fontossága

Szalonnás krumpli rózsa
Receptek, Főételek
Ünnepekre is ajánlott, finom és dekoratív

Leggyakoribb betegségek
Termékajánló, Katalógus
Különböző betegségek alternatív kezelése

Fogyókúra & életmódváltás
Életmód, Fogyókúra
Ismerkedjünk meg a tíz leggyakrabban előforduló tévhittel

Cukkini ropogós
Receptek, Reggeli/Vacsora
Minden korosztály kedvence